lørdag 17. september 2011

Buksekrig i shufflemiljøet!

- Det e lange kortbuksa som gjeld, ja! Eller «gammelmannjsgrælla» som vi sej i Trondheim, tordner Morten «Henger'n» Samdal.
- For noe tull! Et par skikkelige shufflepantelones skal være lange som natten er lang, raser Kenneth «Klinker'n» Flatnes.

Det er formelig brutt ut buksekrig i hovedstadens shuffleboardmiljø! Blåsteinspillere som «Henger'n» Samdal har den seneste tiden begynt å sverge til shortser, som strekker seg til midtveis ned på leggen, mens mer konservative rødsteinspillere som «Klinker'n» Flatnes tviholder på den mer tradisjonelle langbuksen. Motsetningene mellom miljøets to svært motebevisste fraksjoner er store, og stemningen sies å være særs amper. Flere ganger den seneste måneden skal det ha kommet til håndgemeng på shufflestedet Tilt, og det skal også ha blitt ropt ukvemsord som «Tyskerspiller», «Hippie» og «Pungstein». Hva som er den beste buksestilen skal nå avgjøres mellom blå- og rødstinspillere i en «winner-takes-all»-kamp i nærmeste framtid.

Uansett utfall nøyer vi her på motebloggen oss med å bemerke at begge buksestiler har sine fordeler. Den korte buksen er jo mer smidig, noe som er praktisk i en såpass krevende og bevegelig sport som shuffleboard. Samtidig har den også den ulempen at den blottlegger blekfete legger, noe som kan gi inntrykk av at du i det siste kanskje er blitt i overkant glad i smørloff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar