torsdag 15. august 2013

Bil er bra stil!

Bilen er tilbake på moten, og når dagene nå blir gråere og kortere er det desto viktigere å vekke oppsikt på autostradaen med sprelske fargevalg. Oransje og rosa er det som gjelder i høst, og det bør gi gjenskinn når du overhaler favorittframkomstmiddelet for sesongen.


Utdaterte detaljer kan dog gi deg motemessige riper i lakken. Selv et gromt fartsmonster i riktig fargedrakt vil vekke oppgitt hoderisting i stedet for beundrende blikk om man dummer seg ut med noe så opplagt som spesialagde nummerskilt. Amerikanske byer og stater er sååå andre kvartal. Skal du være helt i front bør du gå for noe fra høstens heteste reisemål - de fruktbare slettelandskapene i svenske Västergötaland - og frekke in-steder som Alingsås, Borås eller Falköping.Overflod er moderne, så hvis du har problemer med å velge en av høstens to bilfarger - hva er vel da bedre enn å satse på én av hver! Kontraster er kult og en el-bil er kjekt som miljømessig alibi når folk spør deg om du er opptatt av den slags. Men selv om noen vil mene klimaspørsmål er viktige, er det tross alt viktigere å se bra ut, så til hverdags vil noe større være å foretrekke. Et lekkert leketøy, som det vår bilekspert har sett seg ut for de neste månedene, har også en praktisk side, da du nå kan starte opp ditt eget flyttebyrå, eller eventuelt bare cruise rundt og ha plass til absolutt alle som synes du har fin bil og har lyst til å sitte på.


2 kommentarer:

  1. Hva tenker dere om den el-bilen som står i bakgrunnen. Er det motemessig og stilmessig ok enough for å være en kjekk kar?

    SvarSlett
  2. En el-bil som denne er først og fremst et gøy accessoire og vil ikke alene avgjøre om du er kjekk nok eller ei, men klart - med sesongens farger kan man vanskelig trå feil. Det som uansett vil gi stilpoeng er å parkere en bil med samme farge som halalkjøtt utenfor en butikk som selger halalkjøtt.

    SvarSlett