onsdag 26. mai 2010

Kulturanmeldelse: Slutten på Lost

Når det ble kjent at denne amerikanske sagaen skulle avsluttes, gikk datoen for siste episode på nyhetsbyrå verden rundt. Hva er det som har ført til denne enorme oppmerksomheten, lurer vi i Morfars Moteblogg på. Vi er jo bundet til å følge det som er på moten, og nå er det altså denne slutten på Lost. Etter flere år på pinebenken fikk fansen endelig svaret:

For å kunne forlate øya, må røykmonsteret ødelegge lyset. I de mange årene frem til flykrasjen på starten av serien ble det voktet av røykmonsterets bror, Jacob. De overlevende fra krasjen er kandidater til å overta posisjonen som vokter.

jepp. tror denne anmeldelsen stopper der jeg. dette bruker man ikke tid på folkens.

5 kommentarer:

 1. det verste med denne serien er hvor infløkt og smart den prøver å være. ender bare med å drukne i sin egen "genialitet".

  mvh//
  røykmonsterets bror, jacob.

  SvarSlett
 2. Men hvordan gikk det med røykmonsterets bror, Jacob? Hvem ble den nye vokteren? Og ikke minst, klarte røykmonsteret å ødelegge lyset??

  SvarSlett
 3. lurer på hvordan et røykmonster ser ut. er det rett og slett en askesky?

  SvarSlett
 4. http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/360703/360703,1241013479,2/stock-vector-no-smoking-demon-with-no-smoking-on-white-background-vector-29372515.jpg

  SvarSlett
 5. evt se på videoen i bloggen under

  SvarSlett