fredag 28. mai 2010

Matnytt: Ikke ødelegg pizzaen!

Ananas på pizza? Hva i all verden er det for noe? Hvis jeg vil ha dessert, legger jeg den da ikke oppå hovedretten!

http://pizzahjulet.blogg.no/images/320415_1233060281362.jpg
Italienerne snur seg sikkert i graven. Dumme pizzaspisere har nemlig i årevis ødelagt ellers god pizza med å slenge dessertbiter på. Hva blir det neste? Skogsbær og is til kjøttkakene? Creme Brulee til svinekoteletten? Nei, her har vi endelig fått moten på vår side.

Morfars moteblogg vet at det nyeste uten tvil er å skille ananas fra pizzaen. Dessert er dessert, hovedrett er hovedrett. Basta. Godt hver for seg, pyton sammen.

7 kommentarer:

 1. Latterlig post. Dette stiller ikke matredaksjonen seg bak. Ananas på pizza er kommet for å bli. Trenden går heller motsatt vei, mer frukt i hovedrettene. Kveite og mango for eksempel, eple og bacon.

  SvarSlett
 2. man har jo tyttebærsyltetøy til kjøttkaker, og det er jo (til tross for lite bruksfelt) bær, altså dessertlignende substans ... regnes dette som et unntak til "dessert er dessert, hovedrett er hovedrett"?

  SvarSlett
 3. Tyttebær er jo faktisk en skogsbær. Venter spent på en oppklaring her.

  SvarSlett
 4. ananas på pizza er som å mikse ei Nils Bech låt med ei Youth Pictures låt. dårlig idé.

  SvarSlett
 5. jeg tror alle innerst inne forstår og vet med seg selv at å putte en tropisk frukt på pizza bare er galt. ikke alle som tør å innse det, tydeligvis. det verste er jo at folk i tillegg bruker hermetikk-ananas. grow up azz. lolz.

  SvarSlett